Abikaasa andestas üle aisa löönud Giggsile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Giggsi abikaasa Stacey Cooke.
Ryan Giggsi abikaasa Stacey Cooke. Foto: SCANPIX

Seksiskandaalide keskmesse sattunud Manchester Unitedi jalgpallur Ryan Giggs võib taas pisut kergendatult hingata, kuna abikaasa Stacey otsustas kõrvalhüpped andestada, et püüda nende abielu päästa.

Esmalt ilmnes, et 37-aastasel Giggsil oli pooleaastane afäär telesaatest Big Brother tuntud rinnaka modelli Imogen Thomasega ning seejärel avalikustas Giggsi vennanaine Natasha, et tal oli jalgpalluriga kaheksa-aastane sekssuhe.

32-aastane Stacey otsustas siiski mehele andestada, kuid hoiatas Giggsi, et see on tema viimane võimalus.

«Ta usub abiellu ja tahab, et see toimiks. Ta tahab, et Ryan tõestaks talle, et ei peta teda enam kunagi,» rääkis paari lähedalseisev isik Briti kõmulehele News Of The World. «Stacey ei suuda temata elada. Ta pidi sügavale enda sisse vaatama, et ta leiaks jõudu Ryanile andestada. Ryanil õnneks on ta tugev naine.»

«Ta oli väga löödud, kui kuulis, et Ryanil oli Imogeniga afäär ja ta üritas seda varjata. Aga kui ta kuulis, et kõigele lisaks oli Ryan teda tema enda nina all Natashaga petnud, oli see peaaegu liiast,» jätkas allikas. «See oli Stacey elu kõige jubedam aeg.»

Giggs abiellus oma kauaaegse elukaaslase Stacey’iga 2007. aasta septembris, neil on kaks last – 2003. aastal sündinud tütar Liberty Beau ja 2006. aastal sündinud poeg Zachary Joseph.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles