Lember: võidu tõenäosus on 25 protsenti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Lember
Veiko Lember Foto: www.vk.audentes.ee

Eelmisel nädalal Challenge Cupi teise ringi avakohtumisest Izmiri Arkasega palaviku tõttu eemale jäänud, kuid eile Tallinna Selveriga Türki lennanud sidemängija Veiko Lemberi hinnangul pole riigi meistrivõistlusi juhtiva klubi löömine utoopiline ülesanne.

«Võidu tõenäosus on 25 protsenti,» prognoosis Eestis peetud matši teleri vahendusel jälginud Lember Eesti Võrkpalli Liidu koduleheküljel. «Ülesanne on väga raske, kuid mitte võimatu.»

Saaremaalt pärit sportlasele lisasid optimismi tema varasemad kogemused. «Olen Türgis mänginud kaks korda. Pärnu klubiga eurosarja turniiril osaledes võitsime Ankara Politseiakadeemiat ja kuigi Ateena olümpia kvalifikatsioonis kaotasime koondisega võõrsil teise kohtumise, pääsesime kahe mängu kokkuvõttes järgmisse ringi,» meenutas Lember.


Viimati aastaid tagasi haigevoodis lamanud Lemberi sõnul peab Selver edu saavutamiseks pallingut ohtlikumaks muutma. «Arkas sai servi väga hästi kätte ja rünnakute lõpetamisega neil probleeme ei tekkinud. Nii hea võistkond tuleb võrgust kaugemale saada,» märkis Lember.

Viimati 11 päeva tagasi palli puudutanud Lember teeb õhtuse harjutuskorra kergelt kaasa, kuid peatreener Avo Keel kinnitas, et algkoosseisus läheb platsile lätlane Agris Leitis. «Sekkun alles siis, kui tuleb maavärin ja Leitis maalõhesse kukub. Põetud haigus ja antibiootikumid on keha tublisti kurnanud,» ütles Lember.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles