Läti kaotas, kuid pääses kindlalt edasi

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti koondise liider Gunte Baško Montenegro mängijate piiramisrõngas.
Läti koondise liider Gunte Baško Montenegro mängijate piiramisrõngas. Foto: Fibaeurope

Naiste korvpalli EMil Poolas kaotas Läti naiskond vahegrupiturniiri viimases kohtumises Montenegrole 70:74, kuid vaatamata sellele sai oma grupis teise koha ja pääses kindlalt veerandfinaali.

Läti jäi teisel veerandajal kaotusseisu ja oli tagaajaja osas kuni kohtumise lõpuni. Viimasel minutil jõuti küll kahe punkti kaugusele, kuid ei enamat.

Kaotusest rohkem on aga lätlannadel põhjust muretseda oma keskmängija Zane Tamane pärast, kes vigastas kolmandal veerandajal selga ja jäi kuni lõpuni mängust eemale. Väärilist vahetust talle aga sellel positsioonil pole. Läti õnneks on neil veerandfinaaliks aega kosuda kaks päeva.

Montenegro on aga ainus naiskond, kes pole sellel EMil veel kaotusekibedust tundnud. Lisaks neile kahele jõudsid sellest vahegrupist veerandfinaali tiitlikaitsja Prantsusmaa ja Horvaatia.

Teise vahegrupi otsustavad mängud peetakse esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles