Eesti krossitiimi tabas MMil taas ebaõnn

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiimi juht Mart Lajal (paremal) ja Juss Laansoo vaatasid hooaja eel rõõmsalt tulevikku. Nüüd on meel must.
Tiimi juht Mart Lajal (paremal) ja Juss Laansoo vaatasid hooaja eel rõõmsalt tulevikku. Nüüd on meel must. Foto: Mihkel Maripuu

MX3-võistlusklassi maailmameistrivõistlustel osalevat Eesti tiimi AKR KTM Racing on viimasel kahel nädalal tabanud uskumatu ebaõnn.


Kui kaks nädalat tagasi murdis Soomes Vantaas peetud MM-etapil tiimi kogenuim sõitja Juss Laansoo käeluu, siis sel nädalavahetusel tegi Slovakkias roidele liiga ainsa eestlasena stardis olnud Lauri Lehtla. Lehtla jättis võistluse pooleli üheksandal ringil.

«Kehvad nädalavahetused Laurile – Itaalias (nädal tagasi peetud MM-etapp – toim) ta kukkus ja roie sai haiget, nüüd sama koha peale,» kommenteeris tiimi juht Mart Lajal. «Hingata on raske ja liigutada ka, võis olla mõra, põrutus või venitus.»

Lajal, kes ise kohapeal ei viibinud, ei osanud öelda, kas kukkumise põhjuseks oli sõitja enda viga või konkurentide aps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles