Horvaatia tähtmängija: ainult meie ise uskusime, et jõuame finaali (2)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivan Perišic.
Ivan Perišic. Foto: Fotoarena / Fotoarena/Sipa USA

Horvaatia jalgpallikoondis jõudis esmakordselt maailmameistrivõistluste finaali, kui alistas kolmapäeval peetud poolfinaalis lisaajal Inglismaa. Üheks mängu kangelaseks kerkinud Ivan Perišic sõnas, et jalgpallimaailm ei uskunud, et Horvaatia mängib eeloleval pühapäeval ihaldatud tiitlile.

«See on midagi kirjeldamatut,» rääkis Perisic pärast võidukat poolfinaali. «See on suur au kõikidele mängijatele ja poolehoidjatele. Ma arvan, et meile pole veel kohale jõudnud, millega hakkama saime,» lisas horvaat, kes säras poolfinaalis värava ja resultatiivse sööduga.

«Väike Horvaatia maailmameistrivõistluste finaalis! Mitte keegi ei uskunud enne finaalturniiri, et jõuame nii kaugele, aga meie uskusime,» märkis 29-aastane ääreründaja, kes igapäevaleiba teenib Itaalias Milano Interis, kuid kelle vastu tunnevad huvi mitmed Euroopa tippklubid.

Horvaatia on käimasoleval suurturniiril jäänud kolmes järjestikuses mängus kaotusseisu, kuid alati väljunud võitjana. «See ütleb palju meie meeskonnavaimu kohta. See on selle põlvkonna tõeline tunnusjoon. Meil on jäänud veel üks mäng ja me pole kunagi varem olnud rohkem motiveeritud kui praegu,» sõnas Perišic.

Horvaatia kohtub pühapäeval maailmameistrivõistluste finaalis Prantsusmaaga, kes alistas esimeses poolfinaalis Belgia.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles