Murray kohtub poolfinaalis vana vaenlase Nadaliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray kohtub Wimbeldoni poolfinaalis Rafael Nadaliga
Andy Murray kohtub Wimbeldoni poolfinaalis Rafael Nadaliga Foto: SCANPIX

Tennisist Andy Murray lubas eile õhtul kätte maksta oma eelmise aasta napi poolfinaali kaotuse eest ning jõuda esimest korda Wimbeldonis finaali. Just Rafael Nadal oli see, kes eelmine aasta Murray finaali uksetaha jättis.

Kodupubliku lemmik neljanda asetusega Murray võitis eilses veerandfinaalis Rafael Nadali kaasmaalast Feliciano Lopezi kolmes setis 6;3, 6;4, 6;4 ning kohtub seega vana vaenlase Nadaliga kes alistas neljas setis 6:3, 6:3, 5:7, 6:4 kümnendana asetatud ameeriklase Mardy Fishi.

Murray ja Nadal on varem kohtunud grand slam turniiridel kuus korda, nendest maailma esireket Nadal on võitnud neli ning Murray kaks korda, kaasa arvatud eelmised kaks suurturniiri. Murray sõnas: «Ma usun, et suudan Nadali võita, mul oli see võimalus juba eelmine aasta, kui olin kolmandas setis ees, kuid Nadal suutis selle murda.»

«Me mõlemad mängime head tennist, kuid mul peab lihtsalt olema parem mänguplaan, mõnikord oleneb kõik strateegiast,» lisas ta.

Nadal tunnistab, et peab oma esitust parandama ning mängima paremini kui eelmine aasta poolfinaalis Murray vastu.

«Andy on mänginud väga, väga heal tasemel, viimastel kuudel on ta olnud väga, väga hea, seega see mäng saab olema mulle suur väljakutse,» sõnas Nadal. «Murray-il on palju enesekindlust, usun, et tal on siin rohkem kogemust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles