Inglismaa kapten Harry Kane: ehitasime suurepärase vundamendi (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa jalgpallikoondise kapten Harry Kane.
Inglismaa jalgpallikoondise kapten Harry Kane. Foto: Adam Davy / PA Wire/PA Images

Inglismaa jalgpallikoondis on Venemaal peetavatel maailmameistrivõistlustel esinenud üle ootuste hästi. Finaali inglased ei jõudnud, kuid 28-aastase vahe järel mängitakse pronksmedalile.

Koondise kapten Harry Kane vihjas, et sellegipoolest võib Inglismaa finaalturniiriga rahule jääda. «See näitab, et suudame olla kõige kõrgemal tasemel. See näitab, et suudame võita väljalangemismänge ja jõuda poolfinaali. See on suurepärane vundament, mille oleme viimase paari aastaga ehitanud,» sõnas Kane, kes hoiab väravalööjate edetabelis kuue tabamusega esikohta.

Kane märkis, et kaotus poolfinaalis oli meeskonnale raske, kuid mängijad ja treenerid andsid endast maksimumi, kuigi oleks võinud teatud olukordades paremini esineda. «See on valus ja teeb mõnda aega haiget. Oleme kurvad, et ei suutnud fännide ees finaali jõuda. Hoiame pea püsti,» rääkis Kane.

Inglased kaotasid kolmapäeval peetud poolfinaalis Horvaatiale lisaajal 1:2, kuid turniir pole nende jaoks lõppenud, sest laupäeval minnakse pronksimängus vastamisi Belgiaga. Samad meeskonnad kohtusid omavahel ka alagrupis – siis jäid Adnan Januzaj iluväravast 1:0 peale belglased.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles