Rosberg nõuab konkurentsivõimelist autot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg
Nico Rosberg Foto: SCANPIX

F1 piloot Nico Rosberg andis oma tiimi pealikule Ross Brawnile mõista, et on endiselt täielikult pühendunud, aitamaks Mercedes GP-d esikohtadele lähemale, kuid möönas, et vajab selleks kiiremas korras konkurentsivõimelist autot.

Brawn palus noorel sakslasel olla kannatlik. Mercedes loodab ühisel jõul auto peatselt kiiremini liikuma saada, vahendab Eurosport.

Väidetavalt tunnevad Rosbergi vastu huvi nii Red Bull, Ferrari kui ka McLaren, ning selleks, et hoida Rosbergi Mercedese peab tiim talle pakkuma parema auto.

Rosbergil, kelle leping Mercedes GP-ga on lõppemas, võib tekkida kiusatus tiimist lahkuda, saavutamaks esikohti.

«Mul on võimalus aidata meeskonda, parandada autot ja tulemusi, olla liider selles projektis, aga ennekõike olen võidusõitja – ja eelkõige tahan võita võistlusi,» lausus Rosberg.

«Tahan võita, kuid ma ei ütle, et ennast Mercedeses ebamugavalt tunneksin, minu ümber on suurte kogemustega tiim, meil on ju Ross Brawn!» sõnas noor piloot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles