Eesti meistriks tuli 14-aastane tenniselootus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Vorobjova.
Tatjana Vorobjova. Foto: tennis.ee

14-aastane tenniselootus Tatjana Vorobjova võitis esmakordselt Eesti meistritiitli, kui alistas naiste üksikmängu finaalis Kadi Ilvese 6:3, 6:2.

Vaid esimeses setis eduseisul 5:1 andis Vorobjova korraks initsiatiivi käest, kuid üldjoontes valitses mängu. Õnnestunud ründelööke tegi võitja vastasest tunduvalt rohkem.

Pärast mängu ütles Vorobjova, et turniiri eel ta ei seadnud otseselt eesmärki tulla meistriks. «Võtsin ühe mängu korraga ja püüdsin jõuda nii kaugele kui võimalik. Kuid ma mõtlesin enne turniiri küll, et kui mul õnnestub enda mäng peale suruda, võin tulla meistriks,» rääkis Vorobjova.

Ka finaalis õnnestus Vorobjoval oma mäng peale suruda. «Mõned geimid olid küll kehvad, kuid vastane eksis ka ise palju ega teinud mu ülesannet raskeks,» sõnas võitja.

Juba pühapäeval sõidab Vorobjova, kes meistrivõistlustele saabus otse Prantsusmaalt Tennis Europe turniirilt, Soome, kus osaleb ITFi juunioride (U18) turniiril. Enamik vastaseid on seal temast vanemad, ent nii oli ka Eesti meistrivõistlustel.

Võitja teenis lisaks aunhinnarahale (1000 EUR) Jura eksklusiivse kohvimasina Roger Federer Edition.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles