Põldma tuli kolmandat korda Eesti meistriks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Põldma
Jaak Põldma Foto: Peeter Langovits

Eesti tennisemeistriks meeste üksikmängus tuli Jaak Põldma, kes finaalis alistas Vladimir Ivanovi 6:1, 6:3, 7:6. Põldmale oli see kolmas meistritiitel, varem oli ta võitnud 2007. ja 2008. aastal, kirjutab tennis.ee.

«Oma mänguga kahes esimeses setis olen rahul, kuid kolmandas jäin liiga passivseks. Vova jõudis pallid eeskäe alla ümber joosta ja hakkas ise suruma,» rääkis Põldma. Enne mängu teipis Põldma kerge õlavalu tõttu kätt, kuid ütles, et järgmisel nädalal Davis Cupil see mängimist ei sega.

Võrreldes kahe esimese tiitlivõiduga polnud Põldma võidu järel nii emotsionaalne kui varasematel kordadel. «Tookord olid tasavägisemad finaalid. Võinuks küll täna ka põnevaks minna, kui ma oleksin kolmanda seti kaotanud. Eelis olnuks aga ka sel juhul minu poolel, sest temal on ikkagi vaja kaks setti võita, pealegi pole ju Vova ka teab mis kõva vastupidavusega tennisist,» arvas Põldma.

Naiste paarismängu finaalis alistasid Tatjana Vorobjova ja Eva Paalma 6:1, 7:5 Erika Hendseli ja Lisanna Pihlaku ning segapaarismängus Piret Ilves ja Mait Künnap 4:6, 7:5, 7:5 Kriss ja Jaak Põldma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles