Korjus: vigastus hakkas poole sõidu ajal tunda andma

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Erakogu

Käevigastuse kiuste Ungaris vormel-Renault 3.5 etapil osalenud Kevin Korjus noppis laupäeval 6. koha punktid, kuid pühapäeval tuli leppida 23. kohaga.



«Vigastus väga ei häirinud, poole sõidu pealt hakkas tunda andma,» sõnas jõusaali treeningutel vasakut kätt vigastanud Korjus.

Eestlane ületas eile lõpujoone 18. kohal, kuid pidi siiski leppima 23. positsiooniga, kuna talle määrati 20-sekundiline trahv. «Ületasin boksiteel kiirust ja siis sõitsin vist kellestki mööda ka,» põhjendas Korjus talle määratud ajatrahvi.

Vormel-Renault’ sarjas ootab nüüd ees suvepuhkus, järgmine etapp on kavas alles 20. ja 21. augustil Inglismaal Silverstone’is. Samas on Korjusel tehtud võidusõiduga seoses plaane ka vahepealseks ajaks. «Varsti sõidan F3 masinaga. Teen seda 12. ja 13. juulil,» täpsustas ta edasisi plaane.

Teise eestlasena samas sarjas osalev Sten Pentus sai laupäeval kirja 14. koha ning eil­e oli ta üks kahest mehest, kes raja kõrvale jäi.

Sarja üldarvestuses on Korjus 110 punktiga kolmandal kohal. Liider on Ungaris mõlemad sõidud võitnud prantslane Jean Eric Vergne 152 silmaga, teine on kanadalane Robert Wickens 148 punktiga.

VORMEL-RENAULT

Ungari etapi esimene sõit: 1. Jean Eric Vergne, 2. Alexander Rossi, 3. Sergio Canamasas, ... 6. Kevin Korjus, 14. Sten Pentus.
Teine sõit: 1. Jean Eric Vergne, 2. Albert Costa, 3. Adam Carroll, ... 23. Kevin Korjus, K. Sten Pentus.
Üldarvestus: 1. Jean-Eric Vergne 152 punkti, 2. Robert Wickens 148, 3. Kevin Korjus 110, 4. Alexander Rossi 101, 5. Albert Costa 100, 6. Daniel Ricciardo 89, ... 26. Sten Pentus 2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles