PSV, West Hami ja Dinamo noortemeeskonnad tulevad Eestisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U19 koondise sakslasest peatreener Frank Bernhardt (keskel)
Eesti U19 koondise sakslasest peatreener Frank Bernhardt (keskel) Foto: Toomas Huik

Eesti U19 jalgpallikoondis peab juuli lõpus maha tugevatasemelise turniiri, kus võõrustatakse PSV Eindhoveni, West Ham Unitedi ning Moskva Dinamo klubisi.

Turniir toimub Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 ja Eesti Jalgpalli Liidu koostöös ning kannab nime «Tallinn Cup 2011». Turniir on pärast lõppenud Balti riikide meistrivõistlusi üks oluliseim etapp valmistumaks Eestis peetavateks U19 Euroopa meistrivõistluste finaalturniiriks järgmisel aastal, kirjutab ajakiri Jalka.

Eesti koondise peatreeneri Frank Bernhardti sõnul aitavad säärased jõuproovid meeskonnal kokku töötada ja harjuda turniirisüsteemiga, kuivõrd EMile pääsemiseks kvalifikatsioonis seekord osalema ei pea.

«Vastased on kõik väga head ja tugevatest klubidest, kuid oleme rahvuskoondis ning meie uhkus ei tohi lubada mängida madalamatele kohtadele kui esimene,» sõnas Bernhardt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles