Tevez lahkub Manchester Cityst

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez
Carlos Tevez Foto: SCANPIX

Argentina jalgpallistaar Tevez andis klubi eesistujale Khaldoon Al-Mubarakile mõista, et soovib klubist perekondlikel põhjustel lahkuda.

Hetkel Argentina koondisega Lõuna-Ameerika meistrivõistlustel Copa Americal mängiv Tevez on viimased 12 kuud elanud Manchesteris oma perest eemal ning tunnistab, et see on talle liiga rängaks katsumuseks, vahendab Eurosport.

«Suure kahetsusega pean teatama klubile ja klubi omanikule Sheik Mansoorile oma soovist klubist lahkuda,» sõnas ründeäss. «Mul on meeskonna, fännide ning klubi omaniku Sheik Mansoori ees suur austus,» lisas Tevez.

Tevez, kes varem mänginud ka teises Manchesteri klubis ManU-s ning Westham Unitedis lisas, et soov koos lastega olla on peamine ning perekond on nõus elama vaid mõnes teises ladina kultuuriga riigis. «Vajan, et mu lapsed oleksid õnnelikud, kuskil, kus neil on kergem kohaneda,» sõnas mängumees.

Tevez on Manchester City eest mänginud 65 liiga kohtumist ning löönud selle ajaga 43 väravat. Tema väärtuseks hinnatakse 40 miljonit naela (üle 44 miljoni euro).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles