Vormel-1 legendid Lewis Hamiltonile Red Bulliga ühinemist ei soovita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jacques Villeneuve
Jacques Villeneuve Foto: SCANPIX

F1 eksmaailmameistrid Nigel Mansell ja Jack Villeneuve Hamiltonile Red Bulliga ühinemist ei soovita.

Nigel Mansell, kes võitis oma ainsa F1 maailmameistritiitli aastal 1992, soovitab tungivalt Hamiltonil mitte viga teha ning lahkuda McLareni F1 meeskonnast, vahendab Eurosport.

«Hamiltonil on McLarenis olnud uskumatu karjäär,» sõnas Mansell. « Ja nagu Michael Schumacher omal ajal Ferrarisse jäämisega tõestas, siis aastast-aastasse ühte sulanud meeskonnaga lähevad tulemused vaid paremuse poole.»

«Isiklikult jääksin McLarenisse, sest kogu meeskond, kes aastate vältel temaga paksust ja vedelast läbi on käinud, toetavad teda, lahkumine oleks viga,» lisas Mansell.

Veel 2006. aastal F1 roolis olnud Villeneuve sõnas Hamiltoni lahkumisjuttude peale, et piloot võetaks Red Bulli vaid Sebastian Vetteli varju. «Miks ta peaks Red Bulli minema? Ta on McLarenis kaitstud ja teda armastatakse seal,» sõnas Villeneuve. «Ta peaks õnnelik olema, et McLaren talle üldse sellise võimaluse on andnud, ilma nendeta ei oleks Hamilton isegi madalamates sarjades võistelda saanud,» lisas eksmaailmameister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles