Farrar pühendas eilse võidu Girol hukkunud Weylandtile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyler Farrar moodustas eile finišijoont ületades sõrmedega W-tähe, mälestamaks kaks kuud tagasi traagiliselt hukkunud head sõpra Wouter Weylandti.
Tyler Farrar moodustas eile finišijoont ületades sõrmedega W-tähe, mälestamaks kaks kuud tagasi traagiliselt hukkunud head sõpra Wouter Weylandti. Foto: SCANPIX

Tour de France’i 3. etapil esikoha saanud ameeriklane Tyler Farrar (Garmin-Cervelo) pühendas võidu kaks kuud tagasi traagiliselt hukkunud Wouter Weylandtile.

Grupifinišis võidu võtnud Farrar kahtles veel kolm nädalat tagasi, kas osaleda Prantsusmaa velotuuril, kuna oli endiselt parima sõbra surmast muserdatud, vahendab Reuters.

«Otsustasin Wouteri pärast siiski võistelda. See ei muuda midagi, aga see tähendab, et ma ei unusta teda kunagi. Mõtlesin ka täna tema peale,» sõnas Farrar eile pärast finišit. «Ausalt öeldes on need olnud mu elu kõige jubedamad kaks kuud, olin pidevalt masenduses. Aga tahtsin naasta ja teha tema mälestuseks midagi erilist. Ja see on kahtlemata suurim velotuur, kus seda teha.»

26-aastane Weylandt kukkus mai alguses Giro d’Italia kolmandal etapil Passo del Bocco laskumisel ja sai nii rängalt vigastada, et arstidel ei õnnestunud tema elu päästa.

«Tyler ei istunud peaaegu kaks nädalat sadulasse,» tunnistas Garmin-Cervelo tiimidirektor Jonathan Vaughters. «Ta oli täiesti rusutud, aga lõpuks hakkas ta uuesti treenima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles