Griezmann andis Belgia staaridele teravmeelse vastulöögi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann püsti ja Eden Hazard pikali ehk Prantsusmaa finaalis ning Belgia osaks jääb mängida pronksile.
Antoine Griezmann püsti ja Eden Hazard pikali ehk Prantsusmaa finaalis ning Belgia osaks jääb mängida pronksile. Foto: AFP / Scanpix

Jalgpalli MMi poolfinaali järel Prantsusmaa kaitsvat mängustiili sarjanud ja selle otsesõnu «antijalgpalliks» tituleerinud Thibaut Courtois ja Eden Hazard said prantslaste staarilt Antoine Griezmannilt teravmeelse vastulöögi.

«See on üks igavene antijalgpalli mängiv meeskond. Nende ründaja mängis 30 meetri kaugusel oma väravast. Nad lõid nurgalöögist värava ja istusid ainult kaitses. Pigem oleks me võinud kaotada veerandfinaalis Brasiiliale, see oli vähemalt meeskond, kes tahtis jalgpalli mängida,» kurjustas Courtois ning Hazard lisas: «Enne kaotan Belgiaga, kui võidan sellise Prantsusmaaga.»

Antoine Griezmannile klubijalgpalli kaitsva mängustiili poolest tuntud Londoni Chelseas mängivate belglaste kriitika aga korda ei läinud.

«Kas Thibaut Courtois arvab, et nad mängivad Chelseaga sellist jalgpalli nagu FC Barcelona?» salvas Griezmann vastu. «Mind ei huvita, kuidas me mängime, ainus asi, mis mind huvitab on see, et tahame tuua Prantsusmaale teise MM-tiitli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles