Eestlane on osanik tulevasi F1 piloote «tootvas» meeskonnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Tamm (keskel päikeseprillidega) õnnitleb Kevin Korjust (esiplaanil) eduka sõidu puhul.
Raivo Tamm (keskel päikeseprillidega) õnnitleb Kevin Korjust (esiplaanil) eduka sõidu puhul. Foto: koiranenbros.net

Juhul, kui erinevates Renault’ vormelisarjades osalevast Koiranen Motosporti tiimist peaks sirguma mõni F1 piloot, võib uhkusega tõdeda, et sellele on kaasa aidanud eestlane. Nimelt on Raivo Tamm osanik Renault 2.0 sarja kuumimas meeskonnas Koiranen Motosport.

Kuni mulluseni oli soomlastele kuulunud Koiranen Motosport lihtsalt pisike ja tragi vormelimeeskond, ent kui lisandus Eesti pool ning esipiloodiks Kevin Korjus, kes Renault 2.0 sarja tšempioniks krooniti, tõusti uuele tasemele, kirjutab Õhtuleht.

Uus tase tähendab seda, et Red Bull suunas Koiraneni meeskonda oma piloodid Sainzi ja venelase Daniil Kvjati, kes hetkel asuvad sarjas teisel ja kolmandal kohal. Renault 2.0 kui NEC-sarja juhtiv Koiranen, kus töötab kaks Eesti mehaanikut ja kokk, baseerub Hispaanias, sest see on talviste testide keskpunkt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles