Tyson Gay jääb Daegu MMilt kõrvale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Gay.
Tyson Gay. Foto: SCANPIX

USA katsevõistlused vigastuse tõttu pooleli jätnud ja 100 m jooksus MM-piletita jäänud Tyson Gay ei osale MMil ka 4x100 meetri teatejooksus.

USA kergejõustikuföderatsioon teatas kümme nime, kellel on võimalused osaleda MMi lühikeses teates ja Osaka kolmekordset maailmameistrit nende seas pole.

Teateneliku kandidaadid on: Trell Kimmons, Mike Rodgers, Justin Gatlin, Walter Dix, Darvis Patton, Ivory Williams, Travis Padgett, Jeffrey Demps, Maurice Mitchell ja Jeremy Dodson, kirjutab ERR Sport.

Samuti otsustas alaliit Allyson Felixi üles anda nii 4x100 kui 4x400 m teatejooksuks. See tähendab, et Felixil on soovi korral võimalik Daegus võistelda neljal alal, sest 200 m jooksu tiitlikaitsjana on tal vabapääse olemas ja 400 m jooksus tuli ta USA meistriks. Hetkel pole Felix veel otsustanud, mitut kuldmedalit ta püüdma läheb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles