Viljar Veski - treeningute maailmameister

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljar Veski Rakvere Tarva ridades.
Viljar Veski Rakvere Tarva ridades. Foto: Arvet Mägi

25-aastast nooreks pidada on hilja ja täismeheks veel vara. Ajakirja Basket kaanestaar, Rakvere Tarva korvpallimeeskonna mängija Viljar Veski tunnistab, et siiamaani pole sooritused palliplatsil välja tulnud selliselt, nagu ise soovinuks.

«Ala meeldib, ikka katsetan. Tean, et saaksin paremini. Minus on rohkem peidus. Mind teiste jutt ei häiri – tean ise, kes ma olen ja milleks suuteline. Just see sunnib trenni minema. Kui sisimas teaksin, et see on minu lagi, lõpetaksin asja ära. Praegu seda mõtet pole,» kinnitab Veski.

Fraas «treeningute maailmameister», millega üks Eesti treener Veskit on pärjanud, võtab mehe muigama. «Olen tihti mõelnud, miks nii on, et trennis tuleb paremini välja. Mängus puuduvad mul hirm ja ärevus, mille tõttu asjad luhtuksid. Pigem jääb mulje, et trennides ei pinguta kõik maksimumtasemel. Mulle jääb rohkem ruumi ja kukubki etemini välja…

Trenni mulle meeldib teha, tõesti meeldib,» tunnistab Veski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles