Järjekordne Briti jalgpallistaar sattus seksiskandaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holly McGuire
Holly McGuire Foto: www.officialhollymcguire.com

Inglismaa jalgpallikoondise ja Manchester Unitedi staar Rio Ferdinand sattus üsna kummalisel moel ulatuslikku seksiskandaali – jalgpallur kaebas kohtusse kõmulehe, kus kirjutati tema kõrvalhüppest, kuid kohtus tuli välja, et mehel on olnud koguni kümme afääri.

32-aastane Ferdinand kaebas kohtusse Sunday Mirrori, kuna ajaleht avaldas loo 32-aastase Carly Storeyga, kes rääkis oma salasuhtest Ferdinandiga, kirjutab The Sun.

Tuleb välja, et see polnud Ferdinandi poolt just kõige targem samm, kuna kõmulehe advokaat kaevas välja kõik tema armukesed.

Ferdinand on abielus Rebecca Ellisoniga ja paaril on kolm last, neist noorim sündis tänavu aprillis.

Storeyga kohtus Ferdinand esimest korda juba 17-aastasena, ent nad on sellest ajast saadik ühenduses olnud ja üsna mahlakaid sõnumeid saatnud. Ferdinand teatas kohtus, et oli Sunday Mirrori lugu lugedes väga vihane ja endast väljas, kuna ta pole Storeyga kuus aastat kohtunud.

Sunday Mirrori advokaat Gavin Millar aga teatas, et Ferdinand on avalikult oma truudusetuse kohta valetanud ja avaldas kõikide tema armukeste nimed. Kümnest naisest seitse tunnistasid, et neil oli jalgpalluriga sekssuhe ajal, kui ta juba Ellisoniga koos oli.

Ferdinandi esimene armuke oli Briti superstaarisaate osaleja, 30-aastane Sarah Whatmore, kellega ta kohtus 2002. aasta detsembris. Samal kuul oli tal suhe ka brasiilia modelli, 26-aastase Tatiane Rosalinoga.

2003. aastal algas tema salasuhe 31-aastase Virgini lennufirma stjuardessiga ning nende afäär kestis viis aastat. Alcorn jäi ka lapseootele, kuid Ferdinand maksis talle 7500 naelsterlingit (üle 8400 euro), et ta aborti teeks.

Küprosel puhates osales Ferdinand grupiseksis 27-aastase Cathrine Shepherdi ja 26-aastase Savannah Bensoniga ning sellest on ka videolint.

Ferdinandi armukeste hulka kuuluvad ka 29-aastane Iisraeli modell Lilach Yafe, kellega ta regulaarselt Tel Avivis kohtus, ning 33-aastane topless modell Holly McGuire, kellele ta rääkis, et on vallaline mees.

Järgmisena ristus Ferdinandi tee 22-aastase Tokyost pärit strippari Coralie Robinsoniga, 2009. aasta juunis lõbutses ta oma poissmeesteõhtul 22-aastase Iisraeli modelli Tslil Selaga. Viimasena on armukeste nimekirjas Storey.

Ferdinand süüdistab Sunday Mirrorit eraellu tungimises ning nõuab neilt valuraha 50 000 naelsterlingit (üle 56 000 euro).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles