Zoppi ja Setkici kohtumine avab homme Bosnia-Eesti Davis Cupi matši

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: Antonio Milesi

Loosi tahtel läheb nädalavahetusel Bosnias peetavas Davise karikavõistluste II liiga matšis Bosnia-Eesti homme esimesena väljakule Eesti esireket Jürgen Zopp (ATP 186.), kes kohtub Aldin Setkiciga (ATP 329.).

Esimene mäng algab Eesti aja järgi kell 15, teises kohtumises on vastamisi Bosnia esireket Amer Delic (238.) ja Jaak Põldma, vahendab tennis.ee.

Mullu, kui Eesti kaotas Bosniale Tallinnas 2:3, jäi Zopp Setkicile alla, kuid Delic ja Põldma selles matšis ei osalenud.

Eesti Tennise Liidu peasekretär Allar Hint teatas Bosniast, et mängud peetakse Tuzla linna korvpallihallis, kuhu mahub 4000 pealtvaatajat. «Puupõrandale on pandud Confosporti nimeline akrüülkate,» kirjeldas Hint. «Palli põrge on sellel isegi aeglasem kui lootsime. Korraldajad valisid katte, mis sobiks Delicile, kes on aastaid USAs mänginud.»

Eesti koondis sõitis kohale läbi Belgradi. «Maandusime lennuväljal mõni tund enne rahvuskangelase Novak Djokovici saabumist. Seepärast tegid meile autodega vastu sõitnud korraldajad väga kiirelt, et enne rahvamassi saabumist jõuaks lennujaamast ära sõita. Teekond Tuzlasse oli umbes 300 kilomeetrit pikk ja läbis kolme riiki, sest vahepeal sõitsime ka läbi Horvaatia,» rääkis Hint.

Elamistingimuste ja vastuvõtuga oli Hint rahul. Väljas valitseb palav ilm nagu ikka suvel Bosnias, kuid võistlussaalis on õhku üsna palju ja mängida päris hea.

Laupäevaseks paarismänguks on Eesti üles andnud Zoppi ja Mait Künnapi, Bosnia Delici ja Ismar Gorcici, kuid paaride koosseisu on võimalik veel muuta kuni tund enne mängu algust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles