Mandri: väljusin koomast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri.
Rene Mandri. Foto: Andres Kalvik

Jalgrattur Rene Mandri (Endura Racing) teeb rattaprofid.ee blogis kokkuvõtte oma viimase aja tegemistest.

Mandri kirjutab: «Juuni alguseks oli võistluspäevi juba parajal määral kogunenud ja vajanuksin puhkust. Tegelikult läksin aga tiimi käsul veel Norra tuurile ja osalesin ühepäevasõidul Saksamaal. Saaremaa velotuuril startisin juba surmväsinuna ja suuremat sõidujõudu jalas polnud. Siiski õnnestus Pelotoni värve auga kaitsta ja sain kirja ka etapivõidu – kokku tuli meil neid kolm. Pole paha. Samas tõdesin, et kui imet ei sünni, siis Eesti meistrivõistlusteks olen koomas.

Pärast kahepäevast taastumist Kuressaare Georg Otsa Spas ja väikest nightlife’i kulgesin oma Looki eraldipüssil 38 km Orissaare ümbruses masendaval kiirusel ning hetkel, kui Rein Taaramäe kaks minutit hiljem startinuna 24 km läbides mööda vuhises, tekkis tunne, nagu oleks sattunud anekdooti, kus tegelasteks superkiire jänes ja roomates endast kõike andev tigu.

Pidin leppima 4. kohaga. Enne sõitu lootsin poodiumi kõige madalamale astmele vunkida, aga tolle päeva kiirused seda ei lubanud.

Grupisõit oli veelgi hullem, seal oli mul juba probleeme tuules istumisega ning kolmandal ringil said konkurendid juba kuulda raja ääres pitsat ja jäätist nautiva Mandri ergutushüüdeid.

Tolleks päevaks oli mul juba 64 võistluspäeva koos. Ilmselgelt liiast mulle, sest ma pole varasematel hooaegadel vigastuste tõttu üle 50 päeva kokku saanudki. Järgnes jaanipäev puhkusega. Ega kerge polnud, isegi jaaniööl olin nii väsinud, et läksin kell üks tuttu. Alles viimased kolm päeva olen tundnud, et hakkab paremaks minema.

Nüüd juba teel Prantsusmaale St. Etienni, kus veedan kaks nädalat alpitelgis ja mägedes treenides, et hooaja teiseks pooleks valmis olla. Järgmised sõidud Endura Racingu eest on Alsace tuur juuli lõpus ja Tour of Utah augusti keskpaigas. Pärast laagrit peaksin tagasi Eestisse tulema paariks päevaks ning sõitma ka Elioni-sarja Elva etappi ja Lauri Ausi GPd.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles