Pesapallifänn suri palli püüdes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei ja fännid vaatavad üle reelingu, üritades leida kukkunud fänni.
Politsei ja fännid vaatavad üle reelingu, üritades leida kukkunud fänni. Foto: SCANPIX

Pesapalliklubi Texas Rangersi fänn üritas kinni püüda tema poole löödud pesapalli, kuid komistas üle reelingute, kukkudes kuue meetri kõrguselt otse betoonile.

Mees oli mängul koos oma noore pojaga, kui nägi enda poole langevat palli. Fänn üritas palli kinni püüda, upitades keha üle reelingute, kuid komistas ning kukkus alla, vahendab AP. Vähem kui tund pärast juhtunut tunnistati mees arstide poolt surnuks.

Tiimi president Nolan Ryan sõnas, et juhtunud on kohutav õnnetus. «See, mis neljapäeval juhtus, on kohutav. Üks meie fännidest sai surma, proovides püüda palli. Tunneme tema lähedastele väga kaasa, võtame toimunut raske südamega ning palvetame tema perekonna eest,» sõnas klubi president.

Hukkunu kõrval istunud mees üritas temast veel kinni haarata, kuid ei suutnud. «Ta kukkus otse alla. Püüdsin temast veel kinni saada, kuid tulutult. Proovisin tema kukkumist veel veidikenegi aeglustada,» sõnas hukkunu kõrvalistuja.

AP andmetel oli hukkunu 39-aastane tuletõrjuja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles