Soome ajaleht: Myllylä kartis oma elu pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika Myllylä
Mika Myllylä Foto: Liis Treimann

Soome ajalehe Ilta-Sanomate andmetel rääkis Mika Myllylä kaks päeva enne oma surma kohalikule politseile, et kardab oma elu pärast.

Teisipäeval oma kodust surnuna leitud 41-aastane suusalegend rääkis Kokkola politseile, et üks kohalik mees ähvardas teda ning ta arvas, et tema elu on ohus, kirjutab Ilta-Sanomat.

«Ta rääkis, et saadab minu juurde mehed, kes teevad mulle asjad selgeks. Ma kardan teda. Sellepärast olen maganud kirves voodi all,» rääkis Myllylä politseile.

Laupäeva õhtul kell 19.30 teatati politseile, et Myllylä kodus kõlas neli lasku. Politseinikud piirasid tema kodu ümber, kui ühtäkki astus Myllylä uksest välja, revolver vöö vahel ning rahakott käes.

Politsei toimetas Myllylä arestimajja ning pühapäeva hommikul kuulati ta üle. Suusamees ei mäletanud, mida ta relvaga teha kavatses. «Ilmselt tahtsin lihtsalt jalutama minna,» rääkis ta politseinikele. «Kindlasti ei tahtnud ma kellelegi liiga teha. Võib-olla mõtlesin natuke metsas märki lasta.»

Politsei on siiani öelnud, et laupäevane tulistamine pole tema surmaga seotud.

Olümpiavõitja ja neljakordne maailmameister leiti teisipäeval oma kodust surnuna, politsei sõnul ei kahtlusta nad kuritegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles