Lemaitre usub, et suudab Usain Bolti alistada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt ja Christophe Lemaitre (paremal)
Usain Bolt ja Christophe Lemaitre (paremal) Foto: SCANPIX

Prantslasest sprinter Christophe Lemaitre usub, et kaugel ei ole enam aeg, kui ta alistab jamakalasest imemehe Usain Bolti.

Kuigi Lamaitre kaotas reedel 200m jooksus Boltile 0.18 sekundiga, usub sprinter, et jõuab jamaikalasele aina lähemale, vahendab Eurosport «Ma saan aina tugevamaks, jõuan Boltile juba lähemale. Eelmine aasta olin ma temast väga kaugel maas,» sõnas Lamaitre. «Minu järgmine võistlus toimub 22. juulil Monacos, seal on mul võimalus 100m jooksus Boltiga taas kohtuda.»

Kiireim valge mees maailmas loodab, et suudab Monacos Bolti alistada ja tunnistas, et on nördinud Pariisis tehtud tulemusest. «Ma olen pettunud, et ei suutnud reedel  kodurajal Prantsusmaa rekordit joosta ning seda 19 sekundi sisse viia. Võib-olla panin liiga palju rütmi kurvidesse ning ei teinud küllalt pikki samme,» lausus sprinter. Prantslase parim 200m tulemus on 20.16, Boltil aga 19.19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles