MM-finaalil osalev 8-aastane Tristen soovib enda kõrvale Kylian Mbappet

Ott Järvela, Moskva
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäevases MM-finaalis osaleb ka üks eestlane - 8-aastane FC Ülenurme noormängija Tristen Kool on üks 22st jalgpallurite väljakule saatjast. «Kõige rohkem tahaksin väljakule saata Kylian Mbappe. Ta on nii ägedalt kiire!» sõnas eile Moskvasse jõudnud Tristen.
Pühapäevases MM-finaalis osaleb ka üks eestlane - 8-aastane FC Ülenurme noormängija Tristen Kool on üks 22st jalgpallurite väljakule saatjast. «Kõige rohkem tahaksin väljakule saata Kylian Mbappe. Ta on nii ägedalt kiire!» sõnas eile Moskvasse jõudnud Tristen. Foto: Ott Järvela

Kõigil jalgpalli MM-finaalturniiri kohtumistel sammuvad koos 22 algkoosseisu kuuluva jalgpalluriga platsile ka 22 last. Pühapäevasel Prantsusmaa – Horvaatia finaalkohtumisel kuulub nende 22 lapse sekka ka 8-aastane Ülenorme jalgpallipoiss Tristen Kool.

«Päris kõik meeskonnad ei võitnud, keda ma tahtsin, et nad võidaksid,» võtab FC Ülenurme noorjalgpallur Tristen senise turniiri isiklikust vaatevinklist kokku. Nimelt olid tema lemmikuteks Brasiilia ja Inglismaa, kes aga mõlemad langesid konkurentsist enne finaali («Belgia – Brasiilia mäng on mul väga hästi meelde jäänud, kuigi see ei meeldinud mulle üldse!» märgib ta kergelt torisedes)

Reede päeval isa Kristjaniga Moskvasse saabunud Tristen oli vaatamata Brasiilia ja Inglismaa kurvale saatusele kaks päeva enne finaalmatši ikkagi õhinat täis. «Natuke kartsin enne sõitu, aga nüüd enam mitte. Nüüd on kõik hästi!» teatab ta. Kuigi see, millise mängija ta väljakule saadab, selgub alles pool tundi enne avavilet, on Tristenil kindel soov juba paigas. «Kõige rohkem tahan platsile saata Kylian Mbappet. Ta on rämekiire ja sellepärast ta mulle meeldib!»

Enne MMi Tristen Mbappega üldse kursis polnud, aga Prantsusmaa senistes mängudes nähtu on teinud temast ühe lemmiku. «Arvan, et Prantsusmaa ikka võidab!» kõlab McDonaldsi kampaania kaudu MM-finaalile pääsenud Tristeni ennustus pühapäevasele kohtumisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles