Pettunud Kaur loodab rallit siiski jätkata

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur uurib, mis tema autoga saab
Egon Kaur uurib, mis tema autoga saab Foto: Merili Luuk

Rally Estonia 16 kiiruskatsest on läbitud kolm, kuid juba teine katse nõudis omad ohvrid. Katkestama on pidanud nii Egon Kaur kui Karl Kruuda. 

Et saada WRC tipptiimid siia võistlema, nägid korraldajad vaeva, et muuta teed võimalikult lähedaseks eesootavale Soome rallile ja see tähendab, et tuttavatele kiiruskatsetele on lisandunud palju uusi hüppekohti. Ralli teisel kiiruskatsel said sellistelt hüpetelt üle tulles viga Egon Kauri ja Karl Kruuda masinad ja kaks kodust tippu pidid võistluse pooleli jätma.

«Läksin hüppesse ja kuigi arvasime, et see lõi karteri puruks, on ilmselt mõni teine ühendus katki. Õli on väljas, õlirõhk kadunud ja kaugemale sõita ei saanudki,» rääkis Kaur. 

«Eks seda oli ette aimata. Loomulikult võiks öelda, et võib-olla pidanuks veel rohkem pidurdama, aga mis sa teed. WRC-autodele on need hüpped nauditavad, teistele aga päris suur piin,» sõnas ta ja lisas, et kindlust andsid eelnevad kaks trampliini, kus muresid polnud.

Siiski loodab Kaur homme rajale naasta. «Päris halb, et ralli kohe sellise alguse sai. Eks neid hüppeid tule homme ka ette, aga loodame parimat.»

Eesti meistrivõistlustel hoiab Kaur seitsmendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles