Supersõidu teinud Aron jättis Zandvoortis kõik konkurendid selja taha

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron
Ralf Aron Foto: https://twitter.com/fiaf3europe

Ralf Aron alustas Zandvoortis toimuvat vormel 3 sarja etappi võimsalt, võites esimese kolmest võistlussõidust.

Teisest ruudust startinud Prema Powerteami sõitja Aron tõusis stardiga liidriks ega andnud esikohta kordagi käest, tõrjudes kahel korral meeskonnakaaslase Guanyu Zhou rünnaku. Prema sai lõpuks nelikvõidu, ses Aroni ja Zhou järel lõpetasid kolmanda-neljandana Mick Schumacher ja Marcus Armstrong. Viies oli Motoparki sõitja Dan Ticktum ja kuues teine eestlane Jüri Vips, kes startis üheksandalt kohalt ja suutis positsiooni kolme võrra parandada.

Sarja üldarvestuses kerkis Aron kolmandale kohale, olles kogunud 101,5 punkti. Liidrina jätkaval Armstrongil on 113 ja Ticktumil teisena 110 punkti. Vips on 78 punktiga kuuendal kohal.

Aron alustab teiselt kohalt ka täna pärastlõunal peetavat Zandvoorti etapi teist sõitu, sest eilses kvalifikatsioonis jäi ta alla vaid Ticktumile. Vips stardib kaheksandalt kohalt. Raskem ülesanne ootab Aronit ees homme, sest kolmanda võistlussõidu kvalifikatsioon läks tal täielikult aia taha ja nii pääseb ta rajale alles 17. ruudust. Samas tabas selles ajasõidus peaaegu kümnesse Vips, kes jäi napilt alla vaid meeskonnakaaslasele Ticktumile ja stardib teisena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles