Esna nihutati nurga- ja Kružajev temporündajaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise libero Sten Esna.
Eesti koondise libero Sten Esna. Foto: CEV.

Rennes'i Etudiantsi fännidele avanes Prantsusmaa meistrivõistluste võõrsil peetud kohtumises AS Cannes'iga kummaline vaatepilt, kui nad nägid Eesti koondise liberot Sten Esnat tegutsemas nurga- ja diagonaalründajat Pavel Kružajevit temporündajana.

Eestlased olid sunnitud mängima tavapärasest erineval positsioonil, sest temporündaja Jiri Zadrazil oli seljatraumaga audis ning peatreener Boriss Grebennikov kahtles, kas eelmisel nädalal gripiga võidelnud nurgaründaja Andrej Patuc peab terve kohtumise vastu, vahendab Eesti Võrkpalli Liit.

Seega tegutses Kružajev esimesed kolm geimi temporündajana, istus neljandas vahetusmeestepingil ja sekkus viiendas vahetusest. Tema arvele jäi 6 punkti, millest üks oli äss.

Esna sekkus teises, kolmandas ja neljandas geimis vahetusest. Ta tegutses peamiselt tagaliinis, kuid oli ühe asetuse ajal ka eesliinis. Ühtegi tõstet Esna aga ei saanud.

Kokkuvõttes peab Etudiants tulemusega kuhjaga rahule jääma, sest 2:3 kaotus andis tabelisse ühe punkti, mis tõstis klubi koha võrra 11.

«Kahju, et me ei suutnud ise 3:2 võita, sest juhtisime viiendas geimis 9:7,» ütles Esna. «Olukord on täbar, sest meil on ainult kaks temporündajat, kellest üks on vigastatud. Uusi mehi saab aga värvata alles jaanuaris.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles