Kristina Šmigun: olen hästi õnnelik inimene

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Šmigun
Kristina Šmigun Foto: Mati Hiis/ SL Õhtuleht

Eile võistlushooaja vahelejätmisest teatanud Kristina Šmigun avaldas saates «Terevisioon», et tunneb tippspordist puudust, kuid ta tahab teha seda, mida elus kõige rohkem armastab.

Šmigun avaldas, et otsus hooaeg rahvusvahelises suusatamises vahele jätta ei tulnud kaugeltki mitte kergelt.

«Ühel hommikul ärkad üles ja mõtled, et pakiks asjad ja sõidaks põhja laagrisse. Teisel hommikul mõtled, et mul on kõik olemas, milleks mulle seda vaja on?» avaldas Šmigun ja lisas: «Ma ei saa öelda, et lihtne oleks praegu olla. Mõtted tiirlevad igatpidi peas. Ma ei taha teha ühtki vale otsust, mida pärast kahetseda. Tahan teha seda, mida elus kõige rohkem armastan. Kõik otsused langetan puhtalt selle põhjal, mida kõige rohkem tahan.»

 Ühtlasi tunnistas kahekordne olümpiavõitja, et tunneb tippsuusatamise juures kõigest puudust. «Just need rasked hetked on kõige suurem nauding. Ma tõeliselt armastan suusatamist,» sõnas Šmigun. «Kõige rohkem tunnen ma puudust sellest, et kui oled raske trenni ära teinud, söömas käinud ja siis saad pikali heita ja tuleb tunne, et vajud läbi voodi. See on selline tunne, mille nimel tasub edasi teha. 15. veebruar ja Vancouver paneb hinge teistmoodi mõtlema ja olema küll.»

 Ühtlasi tänas Šmigun oma fänne ning lootis, et nood mõistavad tema otsust. Vancouveri OMil osalemise lubas ta langetada paari kuu jooksul.

 «Aivari ilusad tulemused on veel need, mis kiusavad ning kõditavad mind tagant,» sõnas ta muigel sui.

 Praegu on tema jaoks aga tähtsaim perekond ning viiekuune tütar Victoria Kris.  

 «Ma olen hästi õnnelik inimene. Tütar on väga suur õnnistus mu elus.  Vahel lähen teda vaatama ja mõtlen: Kas sa tõesti oled minu tütar? Olen väga õnnelik inimene.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles