Batista: FC Barcelona varastas stiili Argentinalt

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argentina koondise peatreener Sergio Batista
Argentina koondise peatreener Sergio Batista Foto: SCANPIX

Lõuna-Ameerika jalgpallimeistrivõistlustel esimeses kahes alagrupimängus hädas olnud, kuid lõpuks siiski kindlalt alagrupist edasi pääsenud Argentina koondise peatreenerile Sergio Batistale heidetakse pidevalt ette, et mees peaks selliste mängijatega palli veeretama samas stiilis kui FC Barcelona. Batista ise ei taha aga sellest jutust midagi kuulda.

«Ma olen alati öelnud, et FC Barcelona varastas sellise stiili Argentinalt,» ütles Batista. «Ma sündisin sellise stiili keskel ja olen alati püüdnud seda viljeleda.»

Argentina ajakirjandus on ka kirjutanud, et Batista võiks Barcelona peatreenerilt Pep Guardiolalt nõu küsida, kuid ka sellised avaldused pole Batistale meeltmööda.

«Ma ei pea kopeerima Barcelonat ega küsima Guardiolalt nõu,» ütles Batista. «Costa-Rica vastu näitasime, et suudame väga ilusti mängida.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles