Bayern München ostis Citylt Boatengi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jerome Boateng
Jerome Boateng Foto: SCANPIX

Bayern Müncheni jalgpallimeeskond soetas Saksamaa koondislase Jerome Boatengi.

Boateng, kes eelmisel hooajal Inglismaa klubis Manchester Citys mängis, ühineb algavast hooajast Saksamaa tuntuima jalgpalliklubi Bayern Müncheniga. Mängija saabub klubisse hiljemalt laupäeval, otse USAst, kus tema endine koduklubi treeninglaagris viibib. Laupäeval läbib ta meditsiinilise testi ning esmaspäevast alustab Boateng klubiga treeninguid. Kaitsjaga sõlmitakse nelja-aastane leping.

Väidetavalt soetati Boateng Citylt 13.5 miljoni euro eest. Bayerni tegevjuhi Karl-Heinz Rummenigge sõnul olid Boatengi ostmiskõnelused väga intensiivsed. «Läbirääkimised võtsid kaua aega, õnneks saavutasime loodetud tulemuse,» sõnas Rummenigge. «Nüüd kui Boateng meiega on, saime oma esimese valiku keskkaitsesse.»

Boateng oli Bayerni kuues ost sellel hooajal. Praeguseks on klubi värvanud väravavahi Manuel Neueri, kaitsja Rafinha ning ründajad Nils Peterseni, Dale Jenningsi ja jaapanlase Takashi Usami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles