Pärnu jalgpallinaiskond sõidab Meistrite Liiga kvalifikatsiooniturniirile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PJK
PJK Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eesti naiste jalgpallimeister Pärnu JK võrdleb oma võimeid kõrgetasemeliste Euroopa klubidega, osaledes 11.-16. augustini Sloveenias peetaval UEFA naiste Meistrite Liiga kvalifikatsiooniturniiril.

Pärnu naiskonna vastasteks on Rayo Vallecano de Madrid (Hispaania), Peamount United (Iirimaa) ja ŽNK Krka (Sloveenia). 11. augustil on Pärnu vastaseks Sloveenia klubi, 13. augustil hispaanlannad ja 16. augustil Iirimaa võistkond.

«Saime loosiga endale väga raske alagrupi. Hispaania naiskonnal on kvalifikatsiooniturniiri mängivatest võistkondadest kõige kõrgem reiting, hetkel on nad oma riigi meistrivõistlustel 2. kohal. Sloveenia klubi Krka on oma riigi meister ja samuti praegu tabeliliider,» rääkis Pärnu JK peatreener Jüri Saar.

«Raske on, aga selge see, et me ei lähe sinna turniirile sellise mõttega, et saame lihtsalt nädala ilusas kohas veeta, vaid läheme jalgpalli mängima, Eestit esindama. Tahame olla esimene Eesti naiskond, kes saab Meistrite Liigas punktid kirja - miks mitte teha seda mängus iirlastega või üllatada sloveenlasi,» lisas Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles