Chelsea uus peatreener võttis Napolist kaasa kogenud poolkaitsja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jorginho.
Jorginho. Foto: Sportphoto24/Franco Roman/SIPA / Sportphoto24/Franco Roman/SIPA

Londoni Chelsea jalgpalliklubi, kes nimetas täna uueks peatreeneriks itaallase Maurizio Sarri, tegi suve esimese ostu, kui soetas Napolist poolkaitsja Jorginho.

Chelsea maksis Itaalia koondislase eest Napolile umbkaudu 64 miljonit eurot ja sõlmis Jorginhoga viie aasta pikkuse lepingu. Jorginho hakkab Chelseas kandma särki numbriga 5. «Mul on hea meel Chelseas olla. Pole lihtne nii suurde meeskonda pääseda, seega olen ma väga õnnelik. Ootan põnevusega mängimist Inglismaa kõrgliigas,» rääkis Jorginho klubi koduleheküljele.

Sarri ja Jorginho töötasid Napolis koos kolm hooaega ja just sellel perioodil teenis 26-aastane poolkaitsja esmakordselt kutse Itaalia rahvuskoondisesse. Praeguseks on Jorginhol kirjas kaheksa koondisemängu. Napolit esindas Jorginho 133 Itaalia kõrgliiga kohtumises.

Chelsea alustab uut liigahooaega 11. augustil, kui Inglismaa kõrgliiga avavoorus minnakse võõral väljakul vastamisi Huddersfield Towniga. Enne seda leiab aset superkarikamäng, kus kohtutakse valitseva Inglismaa meistri Manchester Cityga. Hooajaeelsetes kontrollmängudes minnakse vastamisi selliste tippklubidega, nagu näiteks Milano Inter, Londoni Arsenal ja Lyoni Olympique. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles