Sebastien Ogier teeb debüüdi järgmises tippsarjas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: Andre Lavadinho/imago/PanoramiC/Scanpix

Autorallis pole prantslasele Sebastien Ogier’le viimased viis aastat vastast olnud. Kui hästi saaks prantslane hakkama aga mõnes muus võistlussarjas? Tõde selgub paari kuu pärast, sest Mercedese meeskond soovib Ogier istutada kereautosarjas DTM oma masina rolli, kirjutab Motorsport.com.

DTMi reeglid lubavad meeskondadel kuue põhisõitja kõrval sõidutada etappidel seitsmendas autos mõnda külalispilooti. Nii sai hooaja algul hüvastijätuvõistluse erru läinud kahekordne DTMi meister Mattias Ekström ja augustis istub Misanos BMW rooli Alex Zanardi. Nüüd soovib külalissõitja AMG C63 DTM autosse kupatada ka Mercedese meeskond. Tiimi ja Ogier’d seob suursponsor Red  Bull ja nõnda ongi viiekordne autoralli maailmameister Austria Red Bull Ringil toimuvaks võidukihutamiseks Mercedesega liitumas.

Et tegu on hooaja eelviimase osavõistlusega, vajab Mercedes siiski külalissõitja registreerimiseks sarja korraldajate ning rivaalide BMW ja Audi eriluba. Tegu on formaalsusega ja see saadakse peaaegu kindlasti.

Ogier sai reedel Austrias loetud ringideks koos oma abikaasa Andrea Kaiseriga Mercedese DTM-masinat proovida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles