Jago vaatas Framasili 3:0 võitu kõrvalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Jago
Eerik Jago Foto: volley.ee

Võrkpallur Eerik Jago koduklubi Pineto Framasil alistas Itaalia meistrivõistlustel kodusaalis 2100 pealtvaataja ees Modena  Trenkwalderi 3:0. Eesti koondise nurgaründaja mänguaega ei saanud.



 «Vorm oli sel nädalal OK,» kinnitas Jago Eesti Võrkpalli Liidule. «Meeskonnal läheb hästi ja põhikoosseisule antakse töörahu. Vahetusi hakatakse tegema alles siis, kui selleks vajadus on.»

Viimasest viiest kohtumisest kolm võitnud Framasil kerkis tabelis koha võrra üheksandaks. Saapamaa üks legendaarsemaid klubisid Trenkwalder vaevleb aga sügavas kriisis. Kaheksast mängust vaid kaks enda kasuks pööranud klubi asub alles eelviimasel, 13. positsioonil. „Kohe, kui meil mäng sujuma hakkas, tekkis vastastel frustratsioon," ütles Jago.

Trenkwalderi koosseis on muljetavaldav - temporündajateks on USA koondisega Pekingi olümpiavõitjaks kroonitud David Lee ja Brasiiliaga hõbeda pälvinud Murilo Endres. Neid toetavad Saksamaa, Sloveenia ja Hollandi koondislased.

Jago hinnangul on ka Framasili neli brasiillasest leegionäri igati tasemel. «Nad on koondise kandidaatide seas,» teadis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles