Õunpuu superservid päästsid Randabergi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randabergi võrkpalliklubi. Andris Õunpuu esimeses reas vasakule esimene.
Randabergi võrkpalliklubi. Andris Õunpuu esimeses reas vasakule esimene. Foto: www.volley.ee

Norra meistrivõistlustel alistas Andris Õunpuu koduklubi Randaberg võõrsil Kristiansundi 3:1. Tähtsat rolli etendas külaliste poolel Õunpuu, kes lõpetas teise geimi viie järjestikuse ässaga.

«Midagi polnud kaotada, sest mäng oli tugevasti liimist lahti. Meie eduseisul 25:24 jooksis vastasmängija palli tribüünile päästma ja kohtunik andis millegipärast uue palli. Et asi kindel oleks panin veel ühe ässa,» mõnules 19 punktiga üleplatsimeheks kerkinud Õunpuu.

Randabergil puudus vigastuse tõttu Bosnia ja Hertsegoviina nurgaründaja Toplica Popovic ning isepäine diagonaalründaja Tom Harald Mossmann, kes otsustas keset hooaega Egiptusesse päikest võtma minna.

Kõik viis kohtumist võitnud ja alles nüüd oma esimese geimi kaotanud Randaberg kindlustas liidrikohta. Samad meeskonnad on vastamisi ka karikavõistluste poolfinaalis.

 

 



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles