Inglismaa kapten pärast pronksimängu: see on tase, mida peame hoidma

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Gareth Southgate ja kapten Harry Kane.
Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Gareth Southgate ja kapten Harry Kane. Foto: David Klein / Sportimage/PA Images

Inglismaa jalgpallikoondis lõpetas maailmameistrivõistlused neljanda kohaga, kui pronksimängus jäädi Thomas Meunieri ja Eden Hazardi väravatest 0:2 alla Belgiale. Inglismaa kapten Harry Kane vihjas, et kurvastamiseks pole põhjust.

«Tasemevahe tippmeeskondadega on kindlasti vähenenud. Tänane ja mõned teised mängud näitasid, et meil on endiselt arenguruumi,» sõnas Kane pärast pronksimängu. «Oleme seda alati öelnud – me pole veel lõpetanud, vaid areneme ja saame minna paremaks,» andis Inglismaa kapten mõista.

Inglismaa jõudis poolfinaali 28-aastase vahe järel ning ajalugu kordus, sest vastasmeeskonnale jäädi alla nii poolfinaalis kui pronksimängus, kuid noore koondise kapten loodab, et järgmised 20 aastat sujuvad paremini. «Me ei soovi oodata järgmised 20 aastat, et jõuda poolfinaali. See on tase, mida peame nüüd hoidma. Peame arenema, saama paremaks, aga see tuleb,» lubas Kane.

Kane säras käimasoleval finaalturniiril kuue tabamusega ning võidab suure tõenäosusega parima väravalööja tiitli, kuid viimases kolmes kohtumises Kane väravavõrku üles ei leidnud. «Ilmselgelt olen pettunud, et viimastes mängudes väravat ei löönud,» märkis Kane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles