Tanel Laanmäe sähvatas Tšehhis ja täitis EM-normi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tanel Laanmäe.
Tanel Laanmäe. Foto: LIIS TREIMANN / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Eesti odaviskaja Tanel Laanmäe viskas Tšehhis peetud võistlusel 82.36, millega täitis ühtlasi ka kergejõustiku Euroopa meistrivõistluste normatiivi 82.00.

Laanmäe saavutas selle tulemusega esikoha. Sportlane kirjutab sotsiaalmeedias, et võidu toonud tulemus ja tiitlivõistluste normatiiv sündis juba esimesel katsel, mis visatud koguni kolm meetrit enne äraviskejoont. 

«Pärast kannapõrutust aprillis, mis rikkus kogu talvise õnnestunud ettevalmistuse, on hooaeg alanud masendavalt. Lõpuks on needus murtud ja õige vise on taas leitud. Loodame, et nüüd ongi vana hea Tanel edukalt tagasi!» teatas Laanmäe sotsiaalmeedia vahendusel.

See tähendab, et äsja Eesti rekordit parandanud Magnus Kirdi kõrval osaleb Euroopa meistrivõistlustel teinegi Eesti odaviskaja. Selle suve suurim kergejõustikuvõistlus peetakse 7.-12. augustini Saksamaal Berliinis.

Tagasi üles