Kas Real saab Ronaldo mantlipärija? Hazard vihjas tugevalt Chelseast lahkumisele

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard.
Eden Hazard. Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP

Eden Hazard teenis Belgia koondisega jalgpalli maailmameistrivõistlustelt pronksmedali, kui kolmanda koha mängus saadi 2:0 jagu Inglismaast. Pärast mängu rääkis belglane avameelselt oma tulevikust.

«Pärast kuute suurepärast aastat Chelseas võib praegu olla see aeg, et avastada midagi erinevat,» sõnas Londoni Chelsea ääreründaja Hazard kodumaa väljaandele HNL.

Hazard jäi maailmameistrivõistlustel silma heade esitustega, kui sai enda nimele kolm väravat ja kaks resultatiivset söötu. «Pärast seda finaalturniiri saan otsustada, kas tahan jääda või minna, aga lõpliku otsuse teeb Chelsea,» rääkis Hazard, keda seob Londoni klubiga veel kahe aasta pikkune leping. «Te teate mu eelistatud sihtkohta,» jättis Hazard küsimärgi õhku rippuma.

Sisuliselt igas üleminekuaknas on 27-aastast belglast seostatud Madridi Realiga ning mängija on ka ise öelnud, et soovib Hispaania tippklubi eest mängida. Potentsiaalsele üleminekule lisab vürtsi juurde asjaolu, et Real müüs äsja Hazardiga samal positsioonil mängiva Cristiano Ronaldo Torino Juventusesse.

Finaalturniiri ajal (ametlikult eile-täna) vahetus Chelseas peatreener, kui Antonio Conte vallandamise järel haaras ohjad üle endine Napoli juhendaja Maurizio Sarri. «Me teadsime juba mõnda aega, et Sarri tuleb uueks peatreeneriks. Kas ta on hea treener? Kui ta laseb mul tiitleid võita, siis jah,» andis Hazard mõista. «Dries Mertens ütles mulle, et ta on hea treener. Peame kõvasti töötama. Itaalia moodi, aga harjusime sellega ka Antonio käe all.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles