Kubica loodab Brasiilias startida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica
Robert Kubica Foto: SCANPIX

Renault’ vormel-1 piloot Robert Kubica teatas, et soovib osaleda Brasiilia etapil, kuid seda vaid siis, kui ta on selleks ajaks piisavalt taastunud.

Kubica tegi veebruaris rallit sõites tõsise avarii ning pole seepärast saanud käimasolevast hooajast osa võtta, vahendab Sponest.ee

Kubica on kogu aeg uskunud, et 2012. aastal saab ta terve MM-sarja kaasa teha, kuid ta loodab naasta juba tänavu Brasiilia etapil.

«Mulle meeldivad eesmärgid, mis on reaalsed,» lausus Kubica Brasiilia etapil osalemise kohta. «Näis, kuidas järgmiste kuude jooksul taastumine läheb ja seejärel langetame otsuse. Tähtis on see, et meeskond hoiab minu jaoks kohta. Raske on ennustada minu täpset valmisoleku aega, kuna see sõltub palju ka loodusseadustest.»

«Hea uudis on see, et taastumine kulgeb stabiilselt ja varem või hiljem olen nii heas vormis, et saan anda täpse kuupäeva, millal taas vormelirooli istun,» lisas poolakas.

Brasiilia etapp on kavas 27. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles