Pahane Schleck: pidin oma uriinitopsiga läbi restorani jalutama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Schleck
Andy Schleck Foto: SCANPIX

Leopard-Treki rattur Andy Schleck pahandas Prantsusmaa velotuuri eilse etapi järel dopinguametnike olematu suhtluse pärast, kuna ta pidi tunni aja jooksul kaks uriiniproovi andma.

Tour de France’i ajal testivad rattureid nii Rahvusvaheline Jalgrattaliit (UCI) kui ka Prantsusmaa Anti-Dopingu Agentuur (AFLD) ning seetõttu juhtuski, et Schleck pidi eilse etapi järel lühikese aja jooksul kaks uriiniproovi andma, mis mõistagi mullusel Touril üldarvestuses 2. koha saanud Schleckile väga meeltmööda polnud.

«Ma ei kurda kunagi dopingukontrolli pärast, aga täna kontrolliti mind pärast finišit ja siis uuesti hotellis,» kirjutas Schleck eile õhtul Twitterisse. «Kahe kontrolli vahel oli tund aega, UCI ja AFLD, te peate omavahel paremini suhtlema! Niimoodi ei sobi ja te ei austa niimoodi rattureid.»

«Teine kontroll oli restoranis, seetõttu pidin koos oma uriinitopsiga laudade vahelt läbi kõndima, samal ajal kui inimesed seal õhtustasid!» lisas Schleck.

Tänavusel Touril hoiab Schleck 15 etapi järel 4. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles