Aasta noortejalgpalli edendajaks valiti Viktor Mets

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Mets jalgpallipoisse juhendamas.
Viktor Mets jalgpallipoisse juhendamas. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Nädalavahetusel toimunud jalgpalliturniiri Coca-Cola Pühapäevaliiga finaali raames tunnustasid Eesti Jalgpalli Liit ja Coca-Cola noortetreener Viktor Metsa noortejalgpalli pikaajalise edendamise eest. Auhinda antakse välja teist aastat, eelmisel aastal võitis selle legendaarne noortetreener Olev Reim.

«Viktori juhtimisel tõusis Paide Linnameeskond oma kohalike mängijate toel Eesti meistrivõistlustel 4. liigast Meistriliigasse, kus on suudetud edukalt püsida tänaseni. Tema käe alt on tulnud mitu Eesti koondisesse jõudnud jalgpallurit ja kümneid Eesti Meistriliiga tasemel mängijaid,» lausus Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Tõnu Sirel.

57-aastane Viktor Mets saab auhinna pikaajalise töö eest Järvamaa, Paide ja kogu Eesti noorte jalgpalli arendamisel. Aastate jooksul erinevate võistkondade juures ametis olnud Viktori südameasjaks on Järvamaa jalgpall – tänagi töötab ta Paide Linnameeskonna järelkasvuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles