Vormel-1 legend manitses Hamiltoni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: SCANPIX

Vormel-1 legend Nigel Mansell sõnas, et McLareni piloot Lewis Hamilton peab ennast kokku võtma ning käituma nagu endisele maailmameistrile kohane.

Käimasoleval hooajal on Hamilton põhjustanud mitmeid kokkupõrkeid ning väljasõite. Teda on kutsutud korrale nii kohtunike kui vormelilegendide poolt, kuid pärast mitmeid märkusi lausus Hamilton, et teda kiusatakse taga, sest ta on mustanahaline.

Hamiltoni aadressil on Mansell korra juba sõna võtnud. Toona vastas Hamilton, et ärgu teised toppigu nina tema asjadesse. Nüüd sõnas vormelilegend, et on pettunud nii Hamiltoni ütlemistes kui tegudes, kuna noor piloot peaks käituma maailmameistrile kohaselt.

«Mõlemad nii Lewis Hamilton kui Jenson Button on väga head piloodid ning neid samas tiimis sõitmas näha on suurepärane,» lausus Mansell. «Kuid minu jaoks suudab Button käituda täiskasvanulikumalt ning maailmameistrile kohasemalt. Hamilton peaks oma tiimikaaslaselt õppima. Kui oled maailmameistriks tulnud, pead suutma ka vastavalt käituda ja seda igas olukorras.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles