Dilemma: kas Horvaatia koondis jätab ühe mängija MM-medalist ilma?

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikola Kalinic võinuks mängida MM-finaalis, ent vaatab turniiri hoopis kodus telerist.
Nikola Kalinic võinuks mängida MM-finaalis, ent vaatab turniiri hoopis kodus telerist. Foto: Peter Kovalev/TASS/Scanpix

Horvaatia jalgpallikoondis peab otsustama, kas anda MM-koondisesse kuulumise eest medal ka Nikola Kalinicile, kes turniiri alguses meeskonnast välja visati.

AC Milani ründaja Kalinic keeldus esimeses alagrupimängus Nigeeriaga 85. minutil väljakule minemast, viidates seljavalule. Samal põhjusel ei treeninud ta enne kohtumist koos ülejäänud meeskonnaga. Peatreener Zlatko Dalic saatis mehe aga seepeale otsejoones koju, andes mõista, et tema meelest varjab Kalinic vigastusejutuga lihtsalt solvumist selle üle, et teda algkoosseisu ei nimetatud.

Olgu tänaõhtuse finaali tulemus milline tahes, horvaadid saavad MMilt medali kaela. Kalinic oleks auhinna 23-mehelisse koondisesse pääsemisega justkui ära teeninud, kuid võib juhtuda, et seda talle siiski ei anta. «Vaatame,» oli Horvaatia koondise pressiesindaja Tomislav Pacaki lühike sõnum ESPNile. «Mängijad otsustavad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles