Video: Touri pooleli jätnud Vinokurov puhkes tiimikaaslastega rääkides nutma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Vinokurov (keskel) kukkus mullusel tuuril rängalt ja teatas karjääri lõpetamisest, kuid mõtles hiljem siiski ümber.
Aleksandr Vinokurov (keskel) kukkus mullusel tuuril rängalt ja teatas karjääri lõpetamisest, kuid mõtles hiljem siiski ümber. Foto: SCANPIX

Tour de France’i rängas kukkumises saadud jalavigastuse tõttu katkestama pidanud Aleksandr Vinokurov võttis oma Monacos asuvas kodus interneti vahendusel Astana meeskonnakaaslastega ühendust.

Eurospordi telekanalis näidatud vestlus kujunes äärmiselt emotsionaalseks – Astana juhtivrattur, kes soovis oma viimasel profihooajal Touril kas või ühe päeva kollast särki kanda, puhkes koguni nutma. Sügisel 38-aastaseks saava Kasahstani sportlase reaktsioon on mõistetav, sest sellist lõppu ta oma profikarjäärile ei oodanud, vahendab Spordipartner.ee.

«Vinokurov ei väärinud sellist lõppu, sest ta oli Touriks hästi valmistunud,» lausus Roman Kreuziger. «Astana meeskond oli Vinokurovi ümber moodustatud ja ta andis noorte Kasahstani ratturitele võimaluse profispordist osa saada.»

Vaata videot siit (video on prantsuskeelne, emotsionaalne koht on kohe alguses).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles