Reedel algab Tallinnas rahvusvaheline jalgpalliturniir

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U19 koondise sakslasest peatreener Frank Bernhardt (keskel)
Eesti U19 koondise sakslasest peatreener Frank Bernhardt (keskel) Foto: Toomas Huik

Reedel, 22. juulil algab rahvusvaheline jalgpalliturniir Tallinn Cup 2011, mis toob Eestisse selliste tippklubide nagu PSV Eindhoven, West Ham United ja Moskva Dünamo U19 esindused.

Tugevatele välisvõistkondadele astub vastu äsja Balti turniiril edukalt esinenud ja järgmise aasta koduseks Euroopa meistrivõistluste finaalturniiriks valmistuv Eesti U19 koondis.

Seejuures on PSV delegatsiooniga Tallinna tulemas ka endine Eesti koondise peatreener Jelle Goes.

Eesti U19 koondise peatreener Frank Bernhardt peab turniiri ettevalmistustsükli üheks väga oluliseks osaks ja loodab, et koondis suudab kodusel võistlusel Euroopa suurklubide vastu näidata head esitust ning jätab võidukarika Maarjamaale.

«Tallinn Cup tuleb erakordselt põnev ja on väga oluline osa meie ettevalmistusest. Võistkonnale on turniiril osalemine väga oluline, sest ka järgmise aasta EM-finaalvõistlus on ju ikkagi turniiri formaadis. Vastased on samuti väga tugevad ja panevad meid korralikult proovile,» lausus Bernhardt.

Turniiri avamängus on reedel, 22. juulil kell 17 A. Le Coq Arena I muruväljakul vastamisi PSV Eindhoven ja West Ham United. Eesti U19 koondis alustab reede õhtul kell 20, kui A. Le Coq Arenal võõrustatakse Moskva Dünamot.

Ajakava:

Reede, 22. juuli
kell 17:00 PSV Eindhoven U19 - West Ham United U19, A. Le Coq Arena I muruväljak
kell 20:00 Eesti U19 - Moskva Dünamo U19, A. Le Coq Arena

Pühapäev, 24. juuli
kell 15:00 Moskva Dünamo U19 - PSV Eindhoven U19, A. Le Coq Arena I muruväljak
kell 18:00 Eesti U19 - West Ham United U19, A. Le Coq Arena

Teisipäev, 26. juuli
kell 17:00 West Ham United U19 - Moskva Dünamo U19, A. Le Coq Arena I muruväljak
kell 20:00 Eesti U19 - PSV Eindhoven U19, A. Le Coq Arena

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles