Maradona Tevezist: kui sa ta reedad, sööb ta su maksa ära

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona (paremal) ja Carlos Tevez
Diego Maradona (paremal) ja Carlos Tevez Foto: SCANPIX

Endine Argentina jalgpallikoondise peatreener Diego Maradona kritiseeris teravalt Lõuna-Ameerika meistrivõistlustel koondisega hävinud praegust peatreenerit Sergio Batistat, kes hoolimata väljalangemisest kavatseb rahvusesinduse etteotsa jääda. Samas kaitses Maradona väga omapäraste väljenditega mängijaid, eriti Carlos Tevezt.

«Kui minu meeskond alistanuks ainult Costa-Rica, lahkuksin kohe ametist,» kinnitas Maradona, kelle põhiline kriitika tabas aa alaliidu presidenti Julio Grondonat. «Väljalangemine pole mängijate süü. Kõik tehakse ainult nii nagu Grondona tahab.»

Maradona kaitses ka Lionel Messit väidete eest nagu ei viitsiks maailma parim jalgpallur koondise eest endast kõike anda.

«Need süüdistused ei vasta tõele – Messi annab endast kõik ja on ülekaalukalt maailma parim jalgpallur,» ütles Maradona, kes kiitis ka Carlos Tevezit, keda samuti kehvades sooritustes ja tujukas käitumises süüdistati. «Tevez on fantastiline tüüp ja kui sa oled temaga aus, ei põhjusta ta kunagi probleeme. Kui sa aga ta reedad, sööb ta su maksa ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles