Legend on tagasi: Pacquiao saatis vastase ööbikuid kuulama

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Manny Pacquiao (paremal) oli viimati nii heas hoos kümmekond aastat tagasi.
Manny Pacquiao (paremal) oli viimati nii heas hoos kümmekond aastat tagasi. Foto: Xinhua/Sipa USA/Scanpix

Poksitäht Manny Pacquiao näitas, et tema löögis on veel küllaga jõudu, võttes argentiinlaselt Lucas Matthysse'ilt WBA tiitlivöö.

Pacquiao saatis Matthysse'i põrandale nii kolmandas, viiendas kui ka seitsmendas raundis ning lõpuks katkestas kohtunik matši. 39-aastane Pacquiao on nüüd saanud karjääri jooksul 60 võitu ja seitse kaotust, kaks korda on tema matš jäänud viiki. Nokaudiga võidutses ta viimati aga nii ammu kui 2009. aastal. 35-aastane Matthysse oli enne kaotust võitnud oma 44 matšist 36 nokaudiga.

«Olen üllatunud, et suutsin ta nii varakult põrandale lüüa. See juhtus viimati väga ammu. Olin täiega hoos,» rõõmustas ja imestas ühtaegu ka Pacquiao ise. Enne Malaisias peetu matši vahetas ta seejuures treenerit, loobudes pikaajalise abimehe Freddie Rochi teenetest ja alustades koostööd Buboy Fernandeziga.

Märksõnad

Tagasi üles