Pajusalu asub U23 MMil medaliheitlusesse!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Pajusalu.
Kaisa Pajusalu. Foto: Fred Killing

21-24. juulini toimuvad Amsterdamis Bosbaani sõudekanalil U23 maailmameistrivõistlused, kus eestlaste suurlootusena läheb starti naiste ühepaadil võistlev Kaisa Pajusalu, vahendab Sõudeliit.

Eelülesandmiste põhjal on on Kaisa Pajusalul 16 konkurenti ja kõige tõsisem neist 2010. aasta U23 maailmameister Donata Vistartaite (Leedu). Rohkem eelmise aasta A-finaalis osalenuid seekord (13. juuli seisuga) ei ole.

Bosbaan on Pajusalule igati õnnelik koht - on ta ju sel kanalil 2006.aastal koos Jevgenia Rõndinaga tulnud paarisaerulisel kahepaadil noorte (U19) maailmameistriks.

Ja samas koosseisus, olles veel noorte vanuseklassis, saavutanud 2006.aasta MK II etapil 8.koha! Medalikapis on Pajusalul veel 2007. aasta noorte MMlt hõbemedal ja 2009. ja 2010. aasta U23 MMlt hõbemedalid. Pole kahtlustki, mille järele ta seekord läheb...

Finaalid peetakse pühapäeval!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles